Start onze demo

Proximus

Onze Partners

Bij MobieTrain draait alles om het uitwisselen van ideeën, inspireren, het delen van mislukkingen en successen die alle stakeholders ten goede komen en die niemand individueel zou kunnen realiseren. Daarom werken we samen met een specifiek gekozen set van deskundige partners om onze missie tot leven te brengen: de juiste trainingcontent bij de juiste persoon brengen op het apparaat dat ze verkiezen.

Flexso for People

Sinds 2004 is Flexso een strategische en full service SAP Gold Partner met vestigingen in België, Luxemburg, Oostenrijk en Nederland. Flexso dankt zijn succes aan vier sterke pijlers. Deze basis bestond vanaf het begin en vormt nog steeds de kern van Flexso. Flexso is 100% toegewijd aan SAP-oplossingen, zowel on-premise als in de cloud. Met meer dan 350 SAP-experts zijn ze een strategische SAP Gold Partner die zowel lokaal als internationaal uitgebreide diensten levert.

SAP SuccessFactors HXM Suite

SAP SuccessFactors is een vitaal onderdeel van SAP sinds 2012 en een wereldwijd toonaangevende leverancier van cloud human experience management (HXM) – de nieuwe term voor HCM. Met de HXM-suite van SAP kunt u werknemers ervaringen bieden die hun individuele waarde erkennen en hen consequent motiveren om topprestatieniveaus te bereiken. Hiermee kan je verschillende HR-functies beheren, zoals performance management, onboarding en leeractiviteiten voor organisaties van elke omvang en in meer dan 60 bedrijfstakken. Met MobieTrain’s Mobile Microlearning Platform toegevoegd aan uw SAP HXM Suite kunt u naadloos uw klantervaring, productiviteit en de betrokkenheid van uw eerstelijnsmedewerkers verbeteren.

Ontdek de SAP Integratie

GoodHabitz

Iedereen de kans geven om zich te ontwikkelen. Deze missie vormt de kern van de online trainingen van GoodHabitz. Hoe maken we dit mogelijk? Door het creëren en aanbieden van de leukste en meest diverse soft- en hardskill opleidingen die er zijn! Van digitale vaardigheden, management en teamwork tot kantoorvaardigheden en nog veel meer. Er is voor elk wat wils in 7 talen (and counting). 1500+ kleine en grote organisaties – actief in een groot aantal sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, voeding, technologie en overheid – hebben samen met GoodHabitz een inspirerende leercultuur gecreëerd. Dankzij onze samenwerking kan jij dat ook!

Ontdek onze integratie

Deloitte

Het doel van het MobieTrain-Deloitte partnership is om een ​​impact te hebben die ertoe doet voor onze gemeenschappelijke klanten, onze medewerkers en de samenleving. Samen proberen we waarde toe te voegen aan de leercultuur van KMO’s, corporates en grote ondernemingen door hen te ondersteunen met de beste kennis en informatie die er is. Samen streven we naar de leercultuur van morgen..

Emeritis Powered by Deloitte

In de snel veranderende wereld van vandaag vereist de corporate toekomst grote verschuivingen in mindset en vaardigheden. Technologie speelt een cruciale rol bij het mogelijk maken van deze verandering en helpt u bij het ontwikkelen van je workforce. Maak gebruik van onze expertise in SAP-oplossingen voor HR. Maximaliseer je investeringen in HR-technologie door de vruchten te plukken van Deloitte’s expertise op het gebied van Human Capital, People Analytics en Enterprise Technology.

Amista

Amista is een IT-adviesbureau dat SAP-softwareoplossingen en adviesdiensten aanbiedt om hun klanten te helpen hun business uitdagingen het hoofd te bieden. Hun kernfocus ligt op het verbeteren, automatiseren of innoveren van kritieke bedrijfsprocessen, waarbij ze zorgen voor een hoge gebruikersacceptatie met behulp van digitaal leren. Amista streeft naar betere ervaringen voor de eindgebruiker door het volledige potentieel van SAP’s productportfolio te versnellen. Het doel is om bedrijven te ondersteunen bij het adopteren van nieuwe technologieën en het versnellen van hun concurrentievoordeel.

Spencer

De mobiele app van Spencer is een digitale assistent en werknemerscommunicatieplatform, gebouwd door de gelijknamige Belgische start-up. Het platform loodst medewerkers op een prettige en efficiënte manier door hun werkdag en begeleidt hen bij hun taken. Spencer werkt daarom aan de hand van deze journeys, volledig opgesteld vanuit het perspectief van de medewerker. Die suggereren telkens de juiste acties op het juiste moment aan de juiste persoon. Dankzij de samenwerking met MobieTrain krijgt het platform ook toegang tot mobile-first microlearning trainingstrajecten waardoor medewerkers op een effectieve, gebruiksvriendelijke en kennisverhogende manier kunnen trainen op hun smart device.

EghtCare

EGHT Care is de groeipartner voor de zorg, van stabiele werknemers tot patiëntgerichte zorg. Op zoek naar een stabiel raamwerk voor uw zorgorganisatie en wilt u uw verpleegkundigen optimaal verdelen, ontwikkelen en ontzorgen? EGHT Care biedt project sourcing met een gezonde ‘patient first’-mentaliteit en biedt een team van gedreven projectverpleegkundigen met passie en punch, operationeel vanaf dag 1.

PolyDigital

PolyDigital biedt gebruiksvriendelijke, intelligente technologieën in combinatie met ondersteunende maatregelen voor persoonlijke groei en welzijn. Deze aanpak heeft een positieve impact op het personeelsbestand en de algemene strategie. Met hun holistische WX Framework Scan, die is gebaseerd op wetenschappelijke modellen en optimale gebruikersprocedures, creëert PolyDigital vanuit elk mogelijk perspectief een uitgebreid overzicht van de corporate ervaring van uw organisatie. Door hun ecosysteem van corporate oplossingen, -diensten en -experts konden we het Vans en Decathlon-werkplekbelevingskader samen bouwen en implementeren.

SoftwareOne

SoftwareONE is een toonaangevende wereldwijde leverancier van end-to-end software en cloudtechnologieoplossingen, met het hoofdkantoor in Zwitserland. Met mogelijkheden in het hele ecosysteem helpt het bedrijven bij het ontwerpen en implementeren van hun technologiestrategie, het kopen van de juiste software en cloudoplossingen tegen de juiste prijs, en het beheren en optimaliseren van hun software infrastructuur. Het aanbod is verbonden door PyraCloud, het eigen digitale platform van SoftwareONE, dat klanten datagestuurde, bruikbare intelligentie biedt. Met ongeveer 5.800 medewerkers en verkoop- en servicemogelijkheden in 90 landen, voorziet SoftwareONE ongeveer 65.000 zakelijke klanten van software en cloudoplossingen van meer dan 7.500 uitgevers. De aandelen van SoftwareONE (SWON) zijn genoteerd op SIX Swiss Exchange.

TalenTeam

Met SAP Recognized Expertise is TalenTeam er trots op een van de meest gekwalificeerde partners in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika te zijn. Ze brengen meer dan 30 jaar ervaring met SuccessFactors en 70 jaar gecombineerde kennis in de HR-industriel. TalenTeam coördineert samen met MobieTrain de digitale transformatietrajecten van organisaties om ​​krachtigere ondernemingen en sterkere workforces op te bouwen.

Want to become a Partner?

Contact us